Evides Waterbedrijf ondertekent contract met Heijmans

De ondertekenaars: links mevr. A. Ottolini, directeur Evides Waterbedrijf en rechts dhr. B. Dirven, directie Heijmans

​Aannemer Heijmans gaat de komende jaren 200.000 particuliere watermeters verwisselen voor Evides Waterbedrijf. Op 18 november 2014 ondertekenden beide partijen hiervoor een overeenkomst. Voor de klanten van Evides wordt het maken of wijzigen van een afspraak voor meterwisseling makkelijker: dit kan voortaan ook online.

Verwisselen watermeters en klein herstelwerk

Na een aanbestedingstraject is de opdracht definitief gegund aan Heijmans. De nieuwe overeenkomst gaat in per 1 januari 2015 en omvat het verwisselen van 200.000 watermeters, zo’n 40.000 meterwisselingen per jaar. Naast het verwisselen van (huishoudelijke) watermeters verzorgt Heijmans kleinschalig herstelwerk voor Evides, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een hoofdkraan, stopkraan, etc. en het plaatsen van een watermeterbeugel.

Online afspraken verzetten

Klanten van Evides Waterbedrijf kunnen vanaf volgend jaar een gemaakte afspraak ook online verzetten of wijzigen. Voorheen kon dit alleen telefonisch, uiteraard blijft dit mogelijk.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.