Eerste openbaar kraanwatertappunt Evides

Op woensdag 8 juni werd de oprichting van Tuindorp Vreewijk herdacht met de feestelijke onthulling van een drinkfontein. Hiermee is ook het eerste openbare kraanwatertappunt van Evides Waterbedrijf in gebruik genomen.

Vanaf nu kunnen de inwoners van Tuindorp Vreewijk ook buiten van kraanwater genieten. Lekker, gezond en duurzaam. Om kraanwater ook buiten beschikbaar te maken, heeft Evides openbare kraanwatertappunten voor gemeentes, waarvan het eerste nu in gebruik is.

Het tappunt ziet er wel anders uit dan gebruikelijk, want speciaal ter ere van het honderdjarig bestaan van Tuindorp is de oorspronkelijke fontein eromheen gebouwd op de plaats waar deze vroeger heeft gestaan. 

De officiële onthulling werd uitgevoerd door twee bijzondere dames: een 101-jarige én de ‘Vreewijkbaby’ die tijdens het 50-jarig jubileum geboren is.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.