Evi opent Winters Delft

Mascotte Evi geeft high five op schaatsbaan aan jongetje die schaatst

Onze mascotte Evi heeft vandaag samen met Wethouder De Prez het officiƫle startschot gegeven voor een maand lang ijspret aan de Schoemaker Plantage in Delft. Want, schaatsen en kraanwater drinken is allebei gezond!

Vanaf 18:00 uur is Winters Delft geopend en iedereen is uitgenodigd om te komen schaatsen en glijden. De officiële opening vond om 19:00 uur plaats. Direct daarna startte de JOGG-Delft schaatsrace. Onze mascotte Evi deelde aan de kinderen tasjes uit met een bidon en een kraanwaterkrant. Ook konden ze met Evi op de foto. Zaterdagavond knalt het evenement nog even door met een geweldige vuurwerkshow.

IJspret

Tot 16 januari is Winters Delft in het weekend en in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Kijk voor de openingstijden, tarieven en het uitgebreide activiteitenprogramma op wintersdelft.nl

Samenwerkingspartner

Evides Waterbedrijf is samenwerkingspartner van JOGG Delft, Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Goeree Overflakkee. Samen zetten wij ons in om gezond drinken, eten én bewegen voor jongeren in de deelnemende gemeenten vanzelfsprekend te maken. Hiervoor bieden we lesmateriaal en gastlessen aan en ondersteunen we verschillende activiteiten om te laten zien dat water bijdraagt aan een gezonde leefstijl.

Gastles of lesmateriaal aanvragen?

Wilt u kraanwater op de basisschool ook onder de aandacht brengen? Wij bieden kosteloos lesmateriaal en gastlessen aan.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.