Duurzaam kraanwater

Moeder en zoon drinken kraanwater van Evides in tuin

Vandaag is de dag van de duurzaamheid. Evides streeft naar duurzame bedrijfsprocessen en wil in 2025 klimaatneutraal zijn. Helpt u mee?

Verdere verduurzaming, daar streven wij actief naar. Binnen onze organisatie én daar buiten. Met oog voor de natuur en in verbinding met de omgeving. Zelfstandig en met partners: van organisatie tot klant. Met verschillende acties richten we ons de komende jaren op het verder verlagen van de CO-voetafdruk met als doel om in 2025 klimaatneutraal te zijn.

Bespaartips

Ook u kunt een bijdrage leveren aan het verlagen van de CO-voetafdruk. Door bijvoorbeeld korter te douchen bespaart u veel (warm) water. Bekijk onze onze tips voor waterbesparing en goede omgang met de bronnen. En wist u dat het drinken van kraanwater heel duurzaam is? Er is geen verpakking voor nodig en geen transport over de weg. Toch krijgt u het thuisbezorgd, 24 uur per dag.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.