Duurzame waterinitiatieven bij Energy Island

Geïnteresseerd in een duurzame en innovatie toekomst? Laat u op 8 en 9 december inspireren bij de beurs ‘Energy Island’ 2017 op Goeree-Overflakkee. Ook Evides Waterbedrijf is aanwezig en licht diverse duurzame waterinitiatieven toe.

De beurs heeft vier thema’s: duurzame mobiliteit, duurzaam wonen en bouwen, food en innovatieve zorg. Kom naar de vele stands, maak een proefrit in een duurzame auto of bezoek de inloopsessies. Op zaterdag is er ook een leuk en leerzaam kidsplein.

Water en duurzaamheid

In onze stand laten we zien wat we allemaal doen op het gebied van duurzaamheid en innovatie: van hergebruik tot duurzame bescherming van onze bronnen. We geven milieutips voor in en om het huis en op het kidsplein kunnen kinderen hun eigen ‘drinkwaterzuivering’ bouwen en meedoen met ons ‘levend ganzenbord van bron tot kraan’.

Meer informatie

De beurs vindt plaats in congres- en recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk. Ga voor meer informatie naar Energy-island.nl. Toegang is gratis.
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.