Gastlessen én educatietoolkit voor basisscholen

Evi staat temidden van een groep kinderen

Ons educatieaabod is uitgebreid! Naast onze gastlessen kunnen docenten met de nieuwe educatietoolkit nu zelf nog één of meerdere (vervolg)lessen over drinkwater geven. Speciaal voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs in ons voorzieningsgebied bieden wij kosteloos dit complete en interactieve lesprogramma aan.

Hoe kunnen scholen het inzetten?

Ons educatieaanbod sluit goed op elkaar aan en is daarmee breed in te zetten voor basisscholen in ons voorzieningsgebied. Een medewerker van Evides geeft bij voorkeur eerst een interactieve les in de klas van 60 minuten. Onze gastdocent vertelt daarin van alles over de wereld van kraanwater: hoe gezond en duurzaam het is en hoe het drinkwaterproces van bron tot kraan in elkaar steekt. Én hij gaat met de kinderen aan de slag met leuke opdrachten en doet een waterproef. Aansluitend kan de docent op een ander moment zelf nog één of meerdere (vervolg)lessen over drinkwater geven door gebruik te maken van onze educatietoolkit. De toolkit bevat een digitale kraanwaterles, werkbladen, een waterproef en een digitale waterquiz.

Meer informatie

Ga naar Evides.nl/educatie voor meer informatie over onze educatietoolkit en om een gastles aan te vragen. Bent u geen docent, maar wilt u de leerkracht van uw (klein)kind attenderen op ons educatieaanbod? Graag! Verwijs ze door naar onze website.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.