Lopen op kraanwater bij Waterpoortloop

Bidons van Evides

Na een succesvolle eerste editie vindt aankomende vrijdag en zaterdag voor de tweede keer de Waterpoortloop plaats. Alle deelnemers geven wij een bidon, zodat zij kunnen lopen op kraanwater.

De tocht gaat door drie provincies door een uniek gebied van de Zuiderwaterlinie. Alle routes starten en eindigen bij Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat.

Samenwerkingsverband

Waterpoort is een samenwerkingsverband op de grens van Zeeland, Zuid-Holland en Noord Brabant, dat ondernemers, overheden en burgers verbindt en initiatieven samenbrengt. Evides Waterbedrijf is een van de partners.

Ondersteuning initiatieven

Jaarlijks kiezen we een aantal evenementen om in de vorm van bidons te ondersteunen om zo het drinken van kraanwater te stimuleren. Want, kraanwater is een gezond en duurzaam product. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu en beperken we plastic afval.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.