2017 in beeld

Vrouw drinkt in haar tuin kraanwater van Evides

Evides Waterbedrijf heeft het jaarverslag 2017 gepubliceerd. In dat jaar is ruim 173 miljoen kuub water gewonnen en gezuiverd tot schoon en betrouwbaar drinkwater. Onze medewerkers zetten zich hier dagelijks voor in; dat hebben we in beeld gebracht.

Een continue en betrouwbare (drink)watervoorziening voor onze klanten; dat is waarvoor we ons als Evides inzetten. Aandacht voor de assets en klantprocessen is hierbij van groot belang, maar zeker ook voor de bronnen die we benutten. We zetten ons in voor natuurontwikkeling in onze waterwingebieden en zijn voortdurend alert op mogelijke bedreigingen zoals industriële stoffen en medicijnresten.

Samen

In 2017 zijn belangrijke stappen gezet op het gebied van bronbescherming en het belang van veilig drinkwater is opnieuw duidelijk op de kaart gezet. De bewustwording dat veel mensen, bedrijven en organisaties hierop invloed hebben, groeit. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen dat onze leefomgeving en daarmee ook de bronnen van ons drinkwater schoon worden en blijven. ‘Wat er niet inkomt, hoeft er ook niet uit.’

In beeld

Bekijk hier ons werk in beeld of lees het Evides Jaarverslag 2017 over al onze inspanningen en resultaten van afgelopen jaar.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.