Evides en MVO: Samen op weg naar een duurzame toekomst

Woensdag 10 oktober is de Nationale Dag van de Duurzaamheid; en dat is het élke dag bij Evides Waterbedrijf. Benieuwd naar wat Evides doet op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen?

In onze MVO-film vertellen onze enthousiaste collega’s over hun werk, hun dromen, hun passie  en hun inzet. Hoe wij samen duurzaamheid en MVO in onze dagelijkse praktijk bij Evides inzetten. Onze kerntaak  is het leveren van water. En die kerntaak willen we op een zo maatschappelijk verantwoorde manier uitvoeren. We zijn als publiek bedrijf nauw verbonden met onze omgeving, met de samenleving. Water is immers een eerste levensbehoefte. Dit doen we, waar mogelijk, in samenwerking met andere organisaties in de branche en in de waterketen. Want, samen bereiken we meer!

Eerdere berichten

Monteurs aan het werk

Spuien in Vlaardingen

Evides Waterbedrijf start op 15 oktober 2018 met spuiwerkzaamheden in Vlaardingen Oostwijk, Centrum en Westwijk. Dit is ...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.