Goed voornemen: drink meer kraanwater!

Vrouw drinkt thuis kraanwater

Een nieuw jaar begint met voor veel mensen met goede voornemens. Wilt u gezonder leven? Meer kraanwater drinken kan hierbij helpen. Lees onze watertips en bekijk onze kraanwaterrecepten.

Tip 1: drink kraanwater tijdens het sporten

Misschien bent op 1 januari zelf al het koude water ingedoken voor de nieuwjaarsduik of stond u te zweten in de sportschool. Een sportief begin van het nieuwe jaar! Drink de gehele dag en vooral bij het sporten voldoende kraanwater. Water reguleert de lichaamstemperatuur en zorgt dat de vochthuishouding op peil blijft. 

Tip 2: vervang frisdrank vaker door een glas water

Wist u dat kraanwater 0 calorieën bevat? Daarnaast zitten er allerlei mineralen in die ons lichaam nodig heeft, zoals magnesium, natrium en kalium. Water is onmisbaar voor het functioneren van het lichaam. Het helpt bij het verteren en opnemen van voedsel. En het afweersysteem verbetert door water drinken, waardoor de kans op ziekte afneemt. Ook geeft het drinken van water energie.

Tip 3: maak water nog lekkerder met onze kraanwaterrecepten

Om het kraanwater nog lekkerder te laten smaken, hebben we vier recepten samengesteld. Het enige wat u nodig heeft is een waterkaraf, wat fruit en groenten en water uit uw kraan. Probeer ze alle vier!

Evides Waterbedrijf wenst u een gezond 2018 toe!

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.