Stem op onze UAF award genomineerde Sara Ghanbari

Vrouw staat bij waterinstallatie

Collega Sara Ghanbari, werkzaam als Procesengineer bij het team Watertechnologie van Evides Waterbedrijf, is genomineerd voor de UAF award ‘Uitblinker van het jaar’ 2018. Sara behoort daarmee tot de vijf genomineerden die werden geselecteerd uit een lijst van 20 kandidaten.

Vanaf 17 tot 24 september kunt u stemmen op Sara via de website van het UAF. De winnaar wordt op 6 oktober 2018 bekendgemaakt tijdens het UAF Afstudeerfeest in het Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.

Trots op Sara

In januari dit jaar is Sara als Procesengineer aan de slag gegaan in het team van Bert van der Wal, hoofd Watertechnologie bij Evides. Bert is dan ook erg trots: “Sara is een verrijking voor mijn team en een enthousiaste en zeer gemotiveerde medewerker. Vanaf haar eerste dag bij Evides is ze voortvarend te werk gegaan waarbij ze vernieuwend onderzoek doet naar de verwijdering van antropogene stoffen door actiefkoolfiltratie”. 

Een nieuw leven opbouwen

Vijf jaar geleden is Sara een nieuw leven gestart in Nederland en heeft zich vanaf het begin ingezet om de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen. Aan de Universiteit van Tehran in Iran had Sara al haar studie Waterengineer voltooid. Twee jaar geleden is Sara gestart met de master Watermanagement aan de TU Delft en heeft in een rap tempo haar master. Door deelname aan de Company Case in 2017 van Evides heeft Sara voor het eerst kennis gemaakt met de organisatie.

Het UAF

In 2017 ondersteunde het UAF 3.373 talentvolle vluchtelingen die vanuit het land van herkomst een HBO of universitaire studie hebben afgerond en aan een vervolgstudie willen beginnen in Nederland. Aangezien hun diploma’s meestal niet erkend zijn in Nederland is opnieuw studeren of bijscholing noodzakelijk. Alle activiteiten van het UAF zijn gebaseerd op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Begeleiding tijdens de studie en bij het vinden van een passende baan zijn pijlers van de stichting.

Stemmen

Bent u benieuwd geworden naar Sara’s video? Ga naar de UAF website, bekijk Sara’s video en breng je stem uit. Op 6 oktober aanstaande wordt de winnaar van de UAF award ‘Uitblinker van het jaar’ 2018 bekend gemaakt. De winnaar maakt kans op een loopbaanontwikkelingstraject van HR-adviesbureau Lagerweij en het felbegeerde beeldje.
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.