Tip voor de voorjaarsvakantie: doe mee aan de Lentespelen

Kinderen op hockeyveld drinken kraanwater uit Evides-bidon

Deze week organiseert de 'Naar Buiten'- coalitie in de regio Zuid-Holland een leuk 'Naar Buiten'-programma; de Lentespelen. Evides zorgt voor bidons om heerlijk gezond kraanwater te kunnen drinken tijdens de activiteiten.

Kinderen kunnen buiten slepen met takken, speuren naar kikkers, kabouters verven, dieren knuffelen en zelfs dierenhotels maken. Of struinen door het Heempark, spelen in de waterspeeltuin en kuieren door een moestuin of over de kinderboerderij en nog véél meer. Het volledige programma vindt u op de website van de deelnemende organisaties.

Samenwerkingsproject

De 'Naar Buiten'-coalitie Delft is een samenwerkingsproject van verschillende groene partijen in de provincie Zuid-Holland. Om de jeugd in en om Delft meer buitenvertier te bieden hebben Duurzaamheidscentrum De Papaver, Delftse Natuurwacht, IVN, Stadsboerderij BuytenDelft, Groenkracht, Buitenleeft, Ad Naturam, Kinderboerderij Tanthof, Stichting Kindertuinen, Jeugdcentrum de Notelaer (Pijnacker), JOGG-Delft en Paardeninzichten de handen ineengeslagen om een groot aantal buitenactiviteiten te ontwikkelen. Zo zijn onder andere deze 'Lentespelen' ontstaan.

Kraanwater drinken

Evides Waterbedrijf is samenwerkingspartner van JOGG in Rotterdam (Lekker Fit!), Delft,  Dordrecht, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Goeree Overflakkee. Samen zetten wij ons in om gezond drinken en eten én bewegen voor jongeren in de deelnemende gemeenten vanzelfsprekend te maken. Hiervoor bieden we gastlessen en lesmateriaal aan en ondersteunen we verschillende activiteiten om te laten zien dat water bijdraagt aan een gezonde leefstijl.
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.