Waterpoortloop en waterbewust

Kinderen op hockeyveld drinken kraanwater uit Evides-bidon

Dit weekend vindt – op de grens van drie provincies – weer de Waterpoortloop plaats. Ook dit keer lopen de deelnemers op kraanwater: een frisse duurzame, dorstlesser.

De Waterpoortloop trekt op 9 en 10 maart door het gebied op de grens van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. De afstanden varieren van 20 tot 110 kilometer.Voor de 200 deelnemers heeft Evides bidons en rugzakjes beschikbaar gesteld. Zo heeft iedereen een duurzame dorstlesser en voorkomen we samen dat er plastic (zwerf)afval in het gebied komt.

 

Waterbewust

De Waterpoortloop wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerkende partijen in het programma Waterpoort. Om in het waterrijke gebied specifiek stil te staan bij natuur en waterbewustzijn, is dit keer een fotowedstrijd opgezet. We wensen de lopers veel succes met de wandeling en inspiratie voor de fotoshoot!

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.