Er op uit tijdens de meivakantie

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Breng in de meivakantie eens een bezoek aan één van de tentoonstellingen waaraan Evides Waterbedrijf heeft meegewerkt: het Aquarama, A Seal en het Biesbosch Museumeiland.

Ontdek de waterwereld in het Aquarama


Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordrecht heeft een Aquarama. Hier kunt u een kijkje nemen onder water. De tentoonstelling geeft bezoekers van alle leeftijden op een speelse en interactieve manier de gelegenheid de 'weg van het water' te beleven. Het Aquarama is gerealiseerd door de waterpartners in de regio, waaronder Evides, en is kosteloos te bezoeken.

Ga op bezoek bij de zeehonden in A Seal


A Seal Zeehondenopvang & Expo Stellendam is een plek waar zeehonden en water centraal staan. Naast de zeehondenopvang is er een expositie waar u meer kunnen leren over het water in de regio. Zo ook over kraanwater. Entreeprijzen en openingstijden zijn te vinden op de website.

Maak kennis met De Biesbosch


Op het Biesbosch MuseumEiland, naast onze productielocatie Petrusplaat, is veel te zien over het verleden, heden en de toekomst van de Biesbosch en van de vele functies die deze unieke omgeving heeft. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan onze drie spaarbekkens. In deze spaarbekkens is Maaswater opgeslagen dat de grondstof vormt voor de productie van drinkwater. Bezoek de website voor de openingstijden en entreeprijzen.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.