KBS Jacobus uit Hoogvliet wint kraanwatertappunt

KBS Jacobus uit Hoogvliet is één van de vijftien winnaars van een kraanwatertappunt in school. Namens Evides: gefeliciteerd!. Wij komen deze binnenkort bij jullie plaatsen!

De gezamenlijke winactie van de waterbedrijven en de Koningsspelen was een succes! Veel basisscholen deden mee.

In Nederland kunnen we altijd en overal genieten van voldoende en veilig drinkwater. Kraanwater is een hele goede dorstlesser. Ook op school! Speciaal voor deze editie van de Koningsspelen zijn door de 10 Nederlandse drinkwaterbedrijven 15 kraanwatertappunten voor binnen ter beschikking gesteld. 

Winnaars

Aan basisscholen is gevraagd een leuke vlog, rap, mooi knutselwerk en/of een toffe foto met de klas te maken. Hoe stimuleren zij water drinken in de klas? Uit alle creatieve, grappige en leuke inzendingen zijn 15 winnaars gekozen. Kijk hier of jouw school één van de winnaars is!

Alle winnaars gefeliciteerd! 

Waarom een kraanwatertap?

Evides stimuleert het drinken van kraanwater op scholen, omdat het kan bijdragen aan een gezondere levensstijl van kinderen. Daarnaast hoeven leerlingen met de kraanwatertap geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Want door minder plastic flesjes te gebruiken, leveren we samen een bijdrage aan een beter milieu. Vullen maar die bidon of waterfles!

Meer informatie?

Bezoek de website van de Koningsspelen.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.