Leidingen doorspoelen in Dordrecht Centrum-Noord

Monteurs aan het werk

Vanaf 16 maart gaat Evides Waterbedrijf in de Staart, het Reeland (gedeelte), Noordflank en de binnenstad van Dordrecht het drinkwaterleidingnet onder hoge druk doorspoelen. Tijdens dit onderhoud hebben klanten in deze wijken een kleine kans op bruin water en een wisselende waterdruk.

De werkzaamheden duren tot eind mei. Op waterstoring.nl kunt u zien wanneer we in uw wijk aan het werk zijn. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om u ook in de toekomst schoon en betrouwbaar drinkwater te kunnen leveren.

Bruin water: ons advies
Door ijzer- en mangaandeeltjes – die loskomen door het spuien – kan het kraanwater een gele tot bruine kleur hebben. Laat de kraan goed doorlopen als u helder water wilt. Het is niet erg als u het bruine water drinkt of heeft gedronken; het is niet schadelijk voor uw gezondheid. We adviseren u om geen witte was te draaien als we in uw buurt aan het werk zijn.

Meer informatie?
Op waterstoring.nl kunt u zien wanneer we in úw buurt aan het werk zijn. Wilt u meer lezen over de kwaliteit van uw drinkwater? Bezoek dan de pagina Waterkwaliteit en hardheid.

Onze excuses voor het ongemak.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.