Leidingen doorspoelen in het Westland

Maandag 21 juni gaat Evides Waterbedrijf in de gemeente Westland (Wateringen) het drinkwaterleidingnet onder hoge druk doorspoelen. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden heeft u als klant een kleine kans op bruin water en een wisselende waterdruk als we bezig zijn in uw wijk.

De werkzaamheden duren ongeveer 8 weken. Kijk regelmatig op www.waterstoring.nl om te zien wanneer we in uw straat aan het werk zijn. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om u ook in de toekomst schoon en betrouwbaar drinkwater te kunnen leveren.

Bruin water

Door ijzer- en mangaandeeltjes – die loskomen door het spuien – kan het kraanwater een gele tot bruine kleur hebben. Laat de kraan goed doorlopen als u helder water wilt. Het is niet erg als u het bruine water drinkt of heeft gedronken; het is niet schadelijk voor uw gezondheid. Wij adviseren u geen witte was te draaien op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur als we in uw straat aan het werk zijn.

Bewust watergebruik

Een betrouwbare waterkwaliteit leveren is van essentieel belang. Noodzakelijke werkzaamheden hiervoor voeren we altijd uit, ook in drogere perioden. Dit doen we uiteraard zo bewust mogelijk. We brengen het water dat vrijkomt waar mogelijk via een plantsoen, sloot of rivier terug de natuur in.

Meer informatie?

Kijk regelmatig op waterstoring.nl wanneer we in úw buurt aan het werk zijn. Wilt u meer lezen over de kwaliteit van uw drinkwater? Bezoek dan de pagina Waterkwaliteit en hardheid.


Onze excuses voor het ongemak.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.