Sollicitatieprocedure

Heb je gereageerd op een of meerdere van onze vacatures? Lees dan onze sollicitatieprocedure. We leggen in het kort uit wat er gebeurt na het versturen van je reactie.

 1. Solliciteren
  Binnen één week na ontvangst van je sollicitatie sturen we je een ontvangstbevestiging per e-mail.
 2. Gesprek
  Binnen drie weken na je sollicitatie nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om te laten weten of je wel of niet bent uitgenodigd voor een eerste gesprek. Als je bent uitgenodigd, dan bevestigen we de afspraak altijd per e-mail. Kort na het eerste gesprek hoor je of je doorgaat naar de volgende ronde.
 3. Assessment en referentiecheck
  Op het moment dat we in de sollicitatieprocedure besluiten niet met jou verder te gaan, dan krijg je altijd een reden van de afwijzing. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van onze sollicitatieprocedure. Daarnaast kan - afhankelijk van de functie - een assessment als selectie-instrument worden ingezet. Je kunt bij ons rekenen op duidelijkheid, persoonlijke aandacht en een vertrouwelijke behandeling van je gegevens.
 4. Passende vacature
  Het kan ook zo zijn dat we jouw CV wel interessant vinden, maar op dat moment geen passende vacature hebben. We zullen je dan vragen of we jouw gegevens in portefeuille mogen houden. Mocht er in de toekomst dan een passende vacature vrijkomen, dan nemen we direct contact met je op.

 

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.