Ontdek de wereld van kraanwater

Kraanwater is gezond, duurzaam en bijzonder. Bent u docent en wilt u uw leerlingen van alles leren over kraanwater? Maak dan gebruik van ons educatieaanbod!

Speciaal voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs in ons voorzieningsgebied bieden wij kosteloos een compleet lesprogramma aan. Ons digitale educatieaanbod bestaat uit een gastles en lesmateriaal. Het is interactief en breed inzetbaar.

Lesmateiraal voor docenten

Gastles

Bij voorkeur start een medewerker van Evides met een interactieve les in uw klas van 60 minuten. Onze gastdocent vertelt van alles over de wereld van kraanwater: hoe gezond en duurzaam het is en hoe het drinkwaterproces van bron tot kraan in elkaar steekt. Én hij gaat met de kinderen aan de slag met leuke opdrachten, waaronder een waterproef.

Gastles aanvragen >
Voor de kleintjes

Waterproefjes en quiz

Je kunt leuke spelletjes doen met kraanwater. Ontdek de proefjes en speel de waterquiz! Voor de allerkleinsten hebben wij een kleurplaat van onze mascotte Evi en van Water for Life.

Ontdek onze waterspelletjes >

alt

Bereik samen meer

Met als kerntaak het leveren van water, zijn wij verankerd in de samenleving en vervullen we een belangrijke maatschappelijke rol. Samen bereiken we op dit gebied meer. Daarom werken we samen met diverse maatschappelijk betrokken organisaties op verschillende onderwerpen.

Lees meer

alt

Kraanwaterrecepten

Kraanwater is lekker, gezond en duurzaam. Om het nog lekkerder te laten smaken, hebben we vier kraanwaterrecepten samengesteld. Probeer ze alle vier!

Bekijk de kraanwaterrecepten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.