Ontdek de wereld van kraanwater

Kraanwater is gezond, duurzaam en bijzonder. Bent u docent en wilt u uw leerlingen van alles leren over kraanwater? Maak dan gebruik van ons educatieaanbod!

Basisonderwijs

Speciaal voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs in ons voorzieningsgebied bieden wij kosteloos een compleet lesprogramma aan. Ons digitale educatieaanbod bestaat uit een gastles en lesmateriaal. Het is interactief en breed inzetbaar.

Gastles

Educatie gastles Evides

Bij voorkeur start een medewerker van Evides met een interactieve les in uw klas van 60 minuten. Onze gastdocent vertelt van alles over de wereld van kraanwater: hoe gezond en duurzaam het is en hoe het drinkwaterproces van bron tot kraan in elkaar steekt. Én hij gaat met de kinderen aan de slag met leuke opdrachten, waaronder een waterproef.

Gastles aanvragen

alt

Proefjes en quiz

Je kunt leuke spelletjes doen met kraanwater. Ontdek de waterproefjes en speel de waterquiz! Voor de allerkleinsten is er een kleurplaat van onze mascotte Evi of van Water for Life.

Ontdek onze waterspelletjes

Middelbaar- en vervolgonderwijs

Wil je informatie voor een schoolopdracht? Neem dan eerst eens een kijkje op onderstaande pagina's. Op ons Vimeo-kanaal kun je ook een aantal video’s bekijken om een idee te krijgen van (de werking van) een zuiveringslocatie.

Doe je een groepsopdracht over drinkwater voor de middelbare school of een vervolgopleiding? En bevindt jouw school zich in ons voorzieningsgebied? Stel dan je vragen via het contactformulier. Interesse in een stage of afstudeeropdracht bij Evides? Stuur dan een open sollicitatie.

alt

Bereik samen meer

Evides werkt samen met diverse maatschappelijk betrokken organisaties aan verschillende onderwerpen.

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.