Werken bij Evides

Denk jij dat je bij ons snel komt bovendrijven vanwege je kennis, ervaring en persoonlijkheid? En heb je zin om samen met je collega's iets moois neer te zetten? Dan geeft Evides jou alle mogelijkheden om een goede carrièrestart te maken of een volgende stap in je carrière te zetten.

Bekijk onze vacatures


Meer video's

Stabiele werkgever

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Wij vinden zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk.

Lees meer

Leven lang leren

Opleiding en ontwikkeling

Wij faciliteren bij het bereiken van jouw doelen door aanvullende trainingen en opleidingen, ontwikkelassessments en persoonlijke coaching.

Lees meer

Flexibel en vitaal

Duurzame inzetbaarheid

Flexibele werktijden, vers fruit, sportfaciliteiten en mobiel werken. Benieuwd hoe onze medewerkers vitaal en gelukkig blijven?

Lees meer


"Bij Evides krijg je alle mogelijkheden om een goede carrièrestart te maken of een volgende stap in je carrière te zetten."


Stages en afstuderen

Ben je nog bezig met een opleiding, maar wil je al kennismaken met de wereld van water? We hebben vaak mogelijkheden om stage te lopen en/of af te studeren.

Lees meer

Management Traineeship

Met een technische hbo- of wo-opleiding kun je kiezen voor een Management Traineeship: een intensief leertraject van drie jaar.

Lees meer

alt

Jouw collega's binnen Evides

Binnen Evides werken we met ruim 750 collega’s aan het waardevol maken van water. Variërend van technici, vakspecifieke experts en ondersteunend personeel. Dat betekent dat er plek is voor iedereen. Ongeacht leeftijd, opleidingsachtergrond, afkomst en geslacht.

Waardevol water in het buitenland

Medewerkers van Evides zetten zich zowel in het binnen- als buitenland in voor waardevol water. Via Vitens-Evides International (VEI) werken we samen met onze collega’s in ontwikkelingslanden om een mooi doel te bereiken: meer mensen met toegang tot schoon drinkwater en goede sanitatie.

Bezoek de website van VEI

Het Evidesgevoel

Innovatie, persoonlijke regelruimte en professionele begeleiding maken dat collega’s met plezier bij Evides werken.
        

 

Meer weten over werken bij Evides?

Neem contact op met:

Renee van de Maat
 06 2258 2944

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.