Werken bij Evides

Denk jij dat je bij ons snel komt bovendrijven vanwege je kennis, ervaring en persoonlijkheid? En heb je zin om samen met je collega's iets moois neer te zetten? Dan geeft Evides jou alle mogelijkheden om een goede carrièrestart te maken of een volgende stap in je carrière te zetten.


Meer video's

alt

Vacatures

Denk jij dat je bij Evides Waterbedrijf snel komt bovendrijven vanwege je kennis, ervaring, flexibiliteit, integriteit en persoonlijkheid? Bekijk dan onze vacatures op Werkenbijevides.nl.

Bekijk vacatureoverzicht


"Bij Evides krijg je alle mogelijkheden om een goede carrièrestart te maken of een volgende stap in je carrière te zetten."


Opleiding en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat je een leven lang leert. We geven je ruimte en dagen je uit om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Lees meer

Stages en afstuderen

Ben je nog bezig met een opleiding, maar wil je al kennismaken met de wereld van water? We hebben vaak mogelijkheden om stage te lopen en/of af te studeren.

Lees meer

Management Traineeship

Met een technische HBO- of WO-opleiding kun je kiezen voor een Management Traineeship: een intensief leertraject van drie jaar.

Lees meer

Waardevol water in het buitenland

Medewerkers van Evides zetten zich zowel in het binnen- als buitenland in voor waardevol water. Via Vitens-Evides International (VEI) werken we samen met onze collega’s in ontwikkelingslanden om een mooi doel te bereiken: meer mensen met toegang tot schoon drinkwater en goede sanitatie.

Bezoek de website van VEI

Het Evidesgevoel

Innovatie, persoonlijke regelruimte en professionele begeleiding maken dat collega’s met plezier bij Evides werken.

Marleen Bhola | Werken bij Evides Waterbedrijf

 

Meer weten over werken bij Evides?

Neem contact op met:

Marleen Bhola
 06 12 04 9136

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.