Werken bij Evides Waterbedrijf

Denk jij dat je bij Evides Waterbedrijf snel komt bovendrijven vanwege je kennis, ervaring en persoonlijkheid? En heb je zin om samen met je collega's iets moois neer te zetten? Dan geeft Evides jou alle mogelijkheden om een goede carrièrestart te maken of een volgende stap in je carrière te zetten. Lees de brochure over werken bij Evides.

Ga naar vacatureoverzicht

alt

Medewerkers aan het woord

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Dat moet je eigenlijk zelf ervaren. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden, werksfeer en afwisseling in werk, laten we graag een paar van onze collega's aan het woord.

Lees meer

Ontwikkeling

Ontwikkeling & opleiding

Als je bij ons komt werken dan stellen we je op verschillende manieren in staat je uit te dagen en te blijven ontwikkelen.

Lees meer

Opleiding

Stages en afstuderen

We hebben vaak mogelijkheden om stage te lopen en/of af te studeren. Dit kan zowel op mbo-, hbo- of universitair niveau zijn.

Lees meer

Traineeships

Management Traineeship

Met een technische hbo- of wo-opleiding kun je kiezen voor een Management Traineeship: een intensief leertraject van drie jaar.

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.