Home

Klacht over Evides

We willen u altijd zo goed mogelijk helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Dat is vervelend en we horen het dan ook graag van u. Zodat we het een volgende keer beter kunnen doen. Via de telefoon of WhatsApp kunnen we u het snelst helpen. Wilt u schriftelijk een klacht indienen? Dat kan via het klachtenformulier.

Icoon tijd

Snel een reactie

Klachten nemen we serieus. We horen graag van u wat er aan de hand is en hoe we u kunnen helpen. Zo proberen we er samen met u uit te komen en u direct te helpen. Via telefoon of WhatsApp kunnen we u het snelst helpen. 

Klacht indienen
Icoon e-mail

Klachtenformulier

Stuurt u liever schriftelijk een klacht? Dat kan natuurlijk ook. Beschrijf in het klachtenformulier duidelijk waar uw klacht over gaat en wat u van ons verwacht. Vergeet niet uw persoonlijke gegevens en klantnummer erbij te zetten. Binnen 5-10 werkdagen ontvangt u van ons een reactie. 

Klacht indienen via klachtenformulier

Niet tevreden over de oplossing?

We doen er alles aan om er samen met u uit te komen. In de meeste gevallen lukt dat gelukkig ook. Bent u toch niet tevreden over hoe uw klacht is opgelost? Dan kunt u uw klacht sturen naar de Geschillencommissie Water. Deze commissie kan uw klacht verder behandelen. 

Naar de geschillencommissie

Webcare

Contact kan ook via:

WhatsApp

Makkelijk appcontact vanaf mobiel

Vanaf morgen 08:00
Social media

Snel een reactie

Vanaf morgen 08:00

Contact opnemen

We helpen u graag via:

Bellen
Vanaf morgen 08:00
Contactformulier
Bereikbaar
Postbus
© 2023