Zakelijk

Medewerker op kantoor van Evides

Verhuizing doorgeven

Gaat u naar een ander bedrijfspand verhuizen? Meestal is er al een wateraansluiting. In dat geval hoeft u alleen maar water aan te vragen bij ons.

Regel uw verhuizing

Monteur van Evides draait waterleiding open

Wateraansluiting aanvragen

Is er in het pand nog geen drinkwateraansluiting aanwezig? Of wilt u deze wijzigen of verwijderen? Ga naar wateraansluiting aanvragen en regel het via mijnaansluiting.nl.

Wateraansluiting aanvragen of wijzigen

Medewerker van Evides neemt watermonster

Tijdelijke wateraansluiting aanvragen

Heeft u een tijdelijke drinkwateraansluiting nodig voor uw evenement? Dan kunt bij ons een aansluiting aanvragen via een opzetstuk. 

Lees meer

Medewerker van Evides na controle van drinkwaterinstallatie bij De Doelen in Rotterdam

Controle bij bedrijven

Wij voeren periodieke controles uit op collectieve watervoorzieningen, collectieve leidingnetten en overige leidingwaterinstallaties.

Lees meer

openbaar watertappunt

Aanvragen openbaar drinkwatertappunt

Met een kraanwatertappunt in uw gemeente draagt u samen met Evides bij aan een duurzame leefomgeving en een gezonde levensstijl.

Lees meer

Waterkaraf van Evides op tafel in restaurant

​Kraanwater op tafel

Wij willen het horecaondernemers gemakkelijk maken om duurzaam en gezond kraanwater te serveren. Daarom bieden we horeca in Zuidwest-Nederland gratis kraanwaterkaraffen aan.

Lees meer

Waterleiding De Groote Meer

Drinkwaterleidingen in particuliere grond

Meestal liggen onze waterleidingen in grond van gemeente, provincie of waterschap. Soms echter in particuliere grond. Wat betekent dat voor de grondeigenaar en hoe blijven deze leidingen intact en bereikbaar?

Lees meer

Drinkwaterboot van Evides en de Rotterdamse haven

Scheepvaart

De afdeling Scheepvaart van Evides levert drinkwater aan de scheepvaart in het Rotterdams havengebied. Bekijk ons vaarschema.

Lees meer

Medewerker van Evides in magazijn

Leveranciers

Wij kopen jaarlijks verschillende producten en diensten in variërend van leidingmaterialen tot de bouw van een productielocatie en van kantoorartikelen tot catering. Bij onze inkoop letten we naast kwaliteit en prijs ook op duurzaamheid en sociale voorwaarden.

Lees meer

Waterleidingen bij een industriële klant van Evides Industriewater

Evides Industriewater

Evides Industriewater is de meest toonaangevende water-partner voor diverse industriële branches in de Benelux.

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.