Over Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar veilig en schoon drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

Onze organisatie


alt

Duurzaam ondernemen

Water leveren is onze belangrijkste taak. Daarmee zijn we verankerd in de samenleving en vervullen we een maatschappelijke rol. Dit doen we als publiek bedrijf op ondernemende wijze. We streven altijd naar verdere verduurzaming van onze bedrijfsprocessen.

Bekijk de video

Lees meer

Samenwerken in de waterketen

We zijn overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. Daarom streven we naar samenwerking met organisaties in de waterketen. We leggen waar mogelijk verbinding, delen kennis en stemmen werkzaamheden af. Dit doen we aan de hand van diverse thema’s en met tal van organisaties.

Samenwerkingsverbanden

alt

Werken bij Evides

Denk jij dat je bij ons snel komt bovendrijven vanwege je kennis, ervaring en persoonlijkheid? En heb je zin om samen met je collega's iets moois neer te zetten? Dan geeft Evides jou alle mogelijkheden om een goede carrièrestart te maken of een volgende stap in je carrière te zetten.

Lees meer

Actueel

Monteurs aan het werk

Laatste nieuws

Wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws over bijzondere projecten, waterkwaliteit, tips en werkzaamheden.

Lees meer

Vestigingen

Waterlaboratorium Aqualab van Evides

Waar we werken

Evides heeft kantoren in Zuid-Holland en Zeeland. Het voorzieningsgebied is opgedeeld in regio Noord en regio Zuid.

Lees meer

Internationaal

Mannen en kinderen bij een waterpomp in Afrika

Grenzeloos

We zijn niet alleen binnen Nederland actief. Evides Industriewater werkt in de Benelux en Duitsland. En via VEI delen we onze kennis met waterbedrijven in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Historie

Onze rol in de geschiedenis van kraanwater in Nederland is het delen waard. Drinkwater in Nederland is van hoge kwaliteit en daar zijn wij trots op. Het lijkt vanzelfsprekend, maar voordat er water uit de kraan komt is er heel wat werk verricht. En dat doen we al jarenlang, met een combinatie van ambacht en innovatie. De historie van Evides begint in 1874 in Rotterdam. Maar voordat Rotterdam over een eigen drinkwaterleiding beschikte, waren de Rotterdammers voornamelijk aangewezen op het water uit de grachten.

Ontdek meer

Pers

Bent u journalist en heeft u vragen over Evides? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders. Wij zijn voor storingen en calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar.

Lees meer

Jaarverslagen

Wilt u een overzicht van wat er in onze organisatie is gebeurd? Lees dan ons jaarverslag van Evides Waterbedrijf, Vitens Evides International of van de stichting Water for Life. U krijgt zo een goed beeld van onze werkmethoden, afnemers, onze doelstellingen en financiële situatie.

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.