Home
Monteur van Evides laadt rol leidingen in een bus.

Storing & onderhoud

We doen er alles aan om 24/7 drinkwater te leveren. Helaas is er af en toe een storing of moeten wij aan het leidingnet werken. Op waterstoring.nl vindt u een bijgewerkt overzicht van alle storingen en werkzaamheden.

Bekijk waterstoring.nl

Storing doorgeven

Staat uw storing (nog) niet op waterstoring.nl? Neem dan contact met ons op via 0900 0787 (optie 2: Storingen). We helpen u graag verder.

Wat kunt u zelf doen?

Icoon druppels

Bruin water? Geen nood

Bruin water is tijdelijk en u kunt het gewoon drinken. Let wel op met de was doen. Bruin water kan vlekken geven in uw wasgoed.

Lees meer
Icoon kraan

Zo ontstaat lekkage

Ondanks het dagelijkse onderhoud kunnen er toch lekkages ontstaan. Wij staan 24 uur per dag klaar om u te helpen.

Lees meer
Icoon emmer water

Doe de lek-check!

Doe de lek-check en kom erachter of uw woning gevoelig is voor lekkages. Zo voorkomt u onverwacht hoog verbruik en hoge kosten. 

Lees meer

Bereikbaar houden van leidingen en meetapparatuur

Gaat u binnenkort uw woning verbouwen, opknappen of isoleren? Vergeet dan niet dat er leidingen en kabels onder de vloer liggen. Ook meetapparatuur voor water, gas en elektriciteit zijn daar te vinden. Deze moeten bereikbaar en onbeschadigd blijven.

Lees meer

Doorspoelen van de drinkwaterleidingen

Evides Waterbedrijf spoelt het hele jaar door het drinkwaterleidingnet onder hoge druk door. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om u ook in de toekomst schoon en fris drinkwater te kunnen leveren.

Lees meer
Monteur met werkmateriaal

Monsternamekasten

In het zuidwesten vind je de “monsternamekasten” van Evides. Dit zijn kleine, witte kastjes waarmee we drinkwater opvangen voor controle of onderzoek. 

Lees meer
Monteur met rol leidingen

Geplande werkzaamheden

We voeren regelmatig onderhoud uit zodat we altijd betrouwbaar drinkwater kunnen leveren. Daarnaast werken we aan grote projecten, bijvoorbeeld het aanleggen en aanpassen van waterleidingen. 

Lees meer
© 2024