Internationaal

Wij zijn niet alleen binnen Nederland actief. Evides Industriewater is ook werkzaam in de Benelux en Duitsland. En met VEI delen we onze waterkennis met waterbedrijven in ontwikkelingslanden. Via Water for Life kunt u mensen helpen aan schoon drinkwater. Alle bijdragen worden direct en volledig ingezet voor drinkwaterprojecten en verbetering van de sanitaire voorzieningen.

VEI

Via VEI zetten wij onze Nederlandse waterkennis ook internationaal in, om wereldwijd mensen toegang te geven tot betrouwbaar drinkwater. Dit doen we door samenwerkingsverbanden aan te gaan met waterbedrijven in ontwikkelingslanden.Onze medewerkers zetten hun expertise ter plaatse in. Door het delen van onze kennis en ervaring dragen we bij aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. 

Sinds de oprichting in 2006 heeft VEI ruim 75 projecten uitgevoerd voor 37 verschillende waterbedrijven, voornamelijk in Afrika en Azië.

alt

Water for Life

Water for Life maakt zich sterk voor schoon water in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. En dat is hard nodig. Een miljard mensen over de hele wereld hebben geen schoon en veilig drinkwater. Of hebben geen wasgelegenheid en toilet.

wereldburger

Lees meer

Evides Industriewater

Elke dag wordt er gewerkt aan ingenieuze oplossingen op het gebied van proceswater, afvalwaterzuivering, waterhergebruik en méér. Evides Industriewater doet dat voor opdrachtgevers in de (petro)chemische en voedingsmiddelenindustrie in de Benelux en Duitsland.

Evides Industriewater levert 92 miljoen m3 proceswater per jaar en  zuivert 96 miljoen m3/1,3 miljoen VE afvalwater per jaar.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.