De organisatie

Vestigingen en het leveringsgebied van Evides

Bekijk hier onze vestigingen en het gebied waar wij water leveren. Bent u een zakelijke relatie of leverancier en heeft u een afspraak op een van onze andere kantoren of productielocaties? Bekijk dan hier onze adressen en routes. Op diverse locaties zijn laadpalen aanwezig.

Vestigingen

Evides Hoofdkantoor

Schaardijk 150 (Ingang B)
3063 NH, Rotterdam 

Geen laadpalen

Toegang en regels

  • Onze productielocaties zijn niet vrij toegankelijk. Heeft u een afspraak dan dient u zich bij aankomst te legitimeren bij de beveiliging.
  • Het is verboden om met drones te vliegen boven onze productielocaties.


Leveringsgebied

Het gebied waar Evides water levert is opgedeeld in regio Noord en regio Zuid. Deze afdelingen zijn verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van de leidingen.

Regio Noord
Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag (Wateringseveld), Dordrecht, Hoeksche Waard, Maassluis, Midden-Delfland, Rotterdam (inclusief Hoek van Holland en de havens), Schiedam, Nissewaard, Vlaardingen, Westland, Voorne aan Zee en Zwijndrecht (Heerjansdam)
Voorziet enkele percelen in Rijswijk, Bergschenhoek, Ridderkerk, Delfgauw en Pijnacker.

Regio Zuid
Bergen op Zoom (Halsteren en Lepelstraat), Borsele, Goeree-Overflakkee, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen, Woensdrecht

Een kaart met de vestigingen en het voorzieningsgebied van Evides
Deel deze pagina
© 2024