2020

Bewust omgaan met ons drinkwater doen we samen

Naar aanleiding van de zomereditie van de klantennieuwsbrief hebben we veel tips ontvangen om bewust met ons drinkwater om te gaan. Door een groeiend bewustzijn gaan we verantwoord met drinkwater om en houden we onze bronnen voor de productie van drinkwater schoon.

July 21, 2020

Op een verantwoorde manier onttrekken we water aan de natuur; en met de nodige zuiveringsstappen en via een uitgebreid netwerk van ruim 14.000 kilometer aan leidingen zorgen we voor 2,5 miljoen consumenten, dat dit uit de kraan komt en veilig en betrouwbaar is.

Samen

Om voor nu en in de toekomst te blijven genieten van ons drinkwater bieden we praktische tips aan. In de zomereditie van de klantennieuwsbrief zijn onze lezers gevraagd hun meest waardevolle tips met ons te delen.
Bekijk hier de video waarin alle antwoorden terugkomen.

Het resultaat hiervan zijn een aantal handige en makkelijk toepasbare tips, die we de komende periode delen op onze social media, houd die kanalen dus in de gaten. Want samen bereiken we meer!

Tips delen

Heb jij nog een tip die je met ons en elkaar wilt delen? Dien hem in via  dit formulier of deel hem op social media met #bewustmetonsdrinkwater.

Mocht je onze tien tips nog niet gezien hebben, die vind je hier.

Deel deze pagina
© 2024