Dienstverlening gaat door, wel wijzigingen

Vrouw met laptop drinkt water

In verband met COVID-19 (Coronavirus) volgen we de adviezen van het RIVM op om zoveel mogelijk thuis te werken. Hierdoor kan de telefonische wachttijd iets langer zijn dan normaal.

Werkzaamheden in bewoonde panden vinden alleen plaats na afstemming en conform de richtlijnen rond hygiëne en afstand; met aandacht voor de gezondheid van onze klanten én medewerkers. 

Vragen over meterstand, betaling, verhuizing

Veel zaken kunt u regelen via Mijn Evides. Op onze contactpagina vindt u de mogelijkheden hoe u ons kunt bereiken. Hier vindt u ook antwoord op de meest gestelde vragen.

Werkzaamheden

Zeker nu moeten belangrijke voorzieningen blijven draaien en moet alles thuis goed functioneren. Daarom werken we als waterbedrijf zoveel mogelijk door, op een verantwoorde én veilige manier. Hierbij nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht, zodat de gezondheid van omwonenden en medewerkers beschermd is en blijft. 

 

 

 

 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.