Evides waterboot: vliegende keep in Botlekgebied

Drinkwaterboot van Evides Waterbedrijf in de haven aan de kade

Met onze waterboot hebben we afgelopen week gezorgd voor een slimme oplossing tijdens werkzaamheden in het Botlekgebied.

Een 400 mm stalen transportleiding is er vervangen door een 160 mm HDPE leiding. Het is gebruikelijk dat klanten bij dergelijk onderhoudswerk, tijdelijk geen beschikking over drinkwater hebben. Omdat het Botlekgebied omringd is door water, ontstond binnen Evides het idee om het distributienet vanaf het water met de waterboot te vullen met drinkwater. De afnemers bleven zo drinkwater behouden tijdens de werkzaamheden.

 

Een oplossingsgerichte én klantgerichte samenwerking tussen de collega’s van de afdelingen Complexe Projecten en Scheepvaart! En met succes uitgevoerd, met tevreden klanten als gevolg. Continue beschikbaarheid van het drinkwater is immers van groot belang voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Evides heeft daar voor gezorgd met de speciale inzet van de waterboot als vliegende keep in het Botlekgebied.

 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.