2021

Genomineerd voor WOW-prijs 2021

November 1, 2021
Werkzaamheden Evides

Helpt u ons mee winnen? Via een online platform stemmen we met de Zeeuwse gemeenten, Enduris en Waterschap Scheldestromen infraprojecten af om de overlast in de omgeving te verminderen. Begin dit jaar heeft Evides hiervoor met deze 15 partijen in Zeeland een samenwerking ondertekend, genaamd AZON. Met dit initiatief zijn we genomineerd voor de WOW platformprijs 2021!

Unieke samenwerking

Alle 13 Zeeuwse gemeenten, Waterschap Scheldestromen, Enduris en Evides zijn de samenwerking met elkaar aangegaan. Het verminderen van overlast in de omgeving doen we door werkzaamheden in Zeeland slim te combineren. Hierdoor hoeft de straat maar één keer open en worden de maatschappelijke kosten ook nog eens geminimaliseerd. De partners doen dit door plannen 2 tot 10 jaar voor start uitvoering met elkaar te delen.

Online platform

Een belangrijke succesfactor is het online samenwerkingsplatform dat we gezamenlijk gebruiken. Iedere partij kan een eigen project opvoeren en partners kunnen aangeven om wel of niet deel te nemen. Partijen zoeken dan gezamenlijk naar de optimale uitvoeringsperiode. Als gezamenlijk samenwerkingsplatform wordt WOW Moor gebruikt. Deze applicatie werd al voor de start van de samenwerking door bijna alle partijen gebruikt.

Stem op ons!

Wilt u ons helpen door te stemmen op dit initiatief? Dat kan nog tot 5 november 12.00 uur!

Meer achtergrond informatie? Luister de podcast. Breng hier je stem uit en help ons winnen!

Deel deze pagina
© 2024