Wereld water dag

Banner water for life

Op 22 maart 2021 is het Wereld Water Dag. Een internationale dag waarbij we wereldwijd stilstaan bij de toegang tot betrouwbaar water. Dit jaar staat Wereld Water Dag in het teken van de waarde van water, want water heeft voor iedereen een andere betekenis. Hoe is water van invloed op uw (gezins)leven, verzorging, gezondheid en omgeving?

Water wereldwijd

In Nederland is betrouwbaar kraanwater heel vanzelfsprekend, maar dit geldt helaas niet voor iedereen. Water heeft voor veel van onze drinkwaterklanten een andere betekenis dan voor mensen die – wereldwijd – zonder zitten. Water for Life geeft mensen in arme wijken toegang tot betrouwbaar kraanwater.

In deze video leggen verschillende mensen uit wat water voor hen betekent.

Wat betekent water voor u?

Wereld Water Dag is een mooi moment om hierbij stil te staan: wat betekent water voor u? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat we er zo bewust mogelijk mee omgaan? Deel met ons wat water voor u betekent via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #ditbetekentwatervoormij.

U kunt ook op andere manieren helpen. Benieuwd hoe? Via de website van Water for Life leest u hier meer over.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.