2022

Evides Waterbedrijf rolt blauwe loper uit voor de ‘Toekomst van ons drinkwater’

May 12, 2022

Goed en voldoende drinkwater lijkt zo vanzelfsprekend, maar is het allerminst. De beschikbaarheid en kwaliteit van drinkwater staan onder toenemende druk. Evides Waterbedrijf vraagt samen met de Vewin en de andere Nederlandse drinkwaterbedrijven aandacht voor de ‘Toekomst van ons drinkwater’.

Directeur Annette Ottolini op de blauwe loper naast het Evides zeepaardje.

Annette Ottolini, algemeen directeur van Evides Waterbedrijf, rolde de blauwe loper uit: “In het belang van de toekomst van ons drinkwater werken we al actief samen aan de watertransitie om nu en later over goed en voldoende zoetwater te beschikken. Gezien de huidige en toekomstige ontwikkelingen is het nu noodzakelijk om het tempo in de watertransitie te verhogen. Dat doen we in gezamenlijkheid met andere partijen. Alleen samen zijn we in staat om de noodzakelijke versnelling te realiseren.”

Op 1 juni verkent Annette Ottolini in een online dialoog met René Didde (wetenschapsjournalist) en Jos Peters (consultant Royal HaskoningDHV) de uitdagingen en de mogelijke oplossingen. Deze online dialoogtafel is van 11:30 tot 13:00 uur. Brabant Water en WML hebben op deze dag ook hun dialoogtafel met andere gesprekspartners. De dialoogtafel regio ‘Zuid’ is onderdeel van de campagne de ‘Toekomst van ons drinkwater’. De drinkwaterbedrijven in Nederland hebben deze samen met de Vereniging van waterbedrijven in Nederland Vewin gelanceerd op woensdag 11 mei 2022.

Meld u nu aan via het aanmeldformulier.

Lees meer over de campagne de ‘Toekomst van ons drinkwater’.

Deel deze pagina
© 2024