2022

Veranderingen intake nieuwe initiatieven en projecten in Zeeland

Vanaf 1 januari heeft Evides Waterbedrijf de loketfunctie van DNWG overgenomen voor de intake van nieuwe initiatieven en projecten met mogelijk effect op het waterleidingnet in Zeeland.

January 25, 2022
Werkzaamheden op straat

Hiermede versterkt Evides haar positie in Zeeland als verantwoordelijk netbeheerder. Deze verandering valt samen met de integratie van Enduris en Stedin voor elektriciteits- en gasnetten. Voor meer informatie over deze integratie kunt u terecht op stedin.net/zeeland.

Nieuwe en lopende initiatieven

Gemeenten, waterschap en andere initiatiefnemers in de buitenruimte kunnen vanaf 1 januari 2022 bij Evides terecht als het gaat om aanvragen, planafstemming en andere zaken omtrent omgevingsmanagement bij nieuwe initiatieven en projecten die een mogelijk effect hebben op waterleidingen van waterleidingen. Voor lopende projecten in Zeeland waarvoor in het verleden DNWG het aanspreekpunt is geweest, verzoeken wij met DNWG in contact te blijven om de zaken af te stemmen.

Persoonlijk bericht

Zakelijke relaties hebben een persoonlijk bericht ontvangen met nadere informatie over de proceswijzigingen en nieuwe contacten.

Deel deze pagina
© 2024