2023

100e openbare drinkwatertappunt in Rotterdam geopend

Annette Ottolini (algemeen directeur van Evides Waterbedrijf) opende vandaag het 100e drinkwatertappunt van Evides Waterbedrijf in Rotterdam. Dit deed zij samen met wethouder Vincent Karremans (gemeente Rotterdam), Wijnand van den Brink (lid college van Bestuur Hogeschool Rotterdam) en Kevin Leentfaar (oud-student van Hogeschool Rotterdam en initiatiefnemer van het plaatsen van het tappunt. De openingshandeling vond plaats bij Hogeschool Rotterdam in het Museumpark. Hogeschool Rotterdam heeft in totaal 6 drinkwatertappunten voor haar verschillende locaties gepland.

March 22, 2023
Vincent Karremans, Annette Ottolini, Kevin Leentfaar en Wijnand van den Brink staan naast één van de tappunten.

Vincent Karremans, Annette Ottolini, Kevin Leentfaar en Wijnand van den Brink staan naast één van de tappunten.

Annette Ottolini: “Wij zijn blij dat wij juist op wereldwaterdag samen met Hogeschool Rotterdam het 100e drinkwatertappunt in Rotterdam kunnen openen. Ook voor Hogeschool Rotterdam is schoon water een belangrijk thema. Drinkwater is niet overal en altijd meer vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot schoon en betrouwbaar drinkwater. Tijdens wereldwaterdag geven we ook aandacht aan gebieden waar dat niet zo is. Via Water for Life kunnen onze klanten met een financiële donatie bijdragen aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

In de regio Rotterdam zorgen wij voor het kraanwater. Met dit nieuwe drinkwatertappunt bij Hogeschool Rotterdam is dat nu ook onderweg nog makkelijker beschikbaar. Zo dragen we samen bij aan een duurzame leefomgeving en een gezonde levensstijl.”

Kijk hier voor een actueel overzicht van onze openbare drinkwatertappunten. 

Deel deze pagina
© 2024