2023

Openbaar drinkwatertappunt in Zuidland, Nissewaard geopend

October 24, 2023
Erik ter Velde en Martijn Hamerslag tappen water in Evides-bidons voor de passerende wielerploeg ‘Tourclub Voorne Putten’.

Erik ter Velde (directeur Infra van Evides Waterbedrijf) opende vandaag een drinkwatertappunt van Evides Waterbedrijf in Zuidland, gemeente Nissewaard. Dit deed hij samen met wethouder Martijn Hamerslag (gemeente Nissewaard). Tijdens de openingshandeling tapten Erik ter Velde en Martijn Hamerslag water in Evides-bidons voor de passerende wielerploeg ‘Tourclub Voorne Putten’. Gemeente Nissewaard heeft in totaal 10 drinkwatertappunten.

Erik ter Velde: “Wij zijn blij dat wij samen met de gemeente Nissewaard dit drinkwatertappunt in Zuidland kunnen openen. Drinkwater is niet overal en altijd meer vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot schoon en betrouwbaar drinkwater. In de regio Nissewaard zorgen wij voor het kraanwater. Met de nieuwe drinkwatertappunten in de gemeente is dat nog makkelijker beschikbaar. Voor wandelaars, fietsers en winkelend publiek. En dragen we samen bij aan een duurzame leefomgeving en een gezonde levensstijl.”

Kijk hier voor een actueel overzicht van onze openbare drinkwatertappunten.

Deel deze pagina
© 2024