Collega aan het boksen in sportruimte

Flexibel en vitaal

Bij Evides geloven we dat flexibiliteit en vitaliteit de sleutel zijn tot een gezonde en productieve werkomgeving. We streven ernaar dat onze medewerkers elke dag met plezier naar hun werk komen, en daarom geven we hen de middelen om zelf de juiste balans te creëren.

Een van de manieren waarop we dit doen, is door onze medewerkers de vrijheid te geven om hun secundaire arbeidsvoorwaarden in te vullen via het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget. Dit stelt hen in staat om keuzes te maken die passen bij hun individuele behoeften en omstandigheden, waardoor ze meer controle hebben over hun werk-privébalans.

Daarnaast investeren we in de vitaliteit van onze medewerkers door middel van een inzetbaarheidsbudget. Dit budget stelt medewerkers in staat om actief te werken aan een goede balans tussen werk en privé, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen, het bijwonen van gezondheidsworkshops of het deelnemen aan sportactiviteiten.

Maar vitaliteit gaat verder dan alleen financiële ondersteuning. We faciliteren op structurele en dagelijkse basis een gezonde balans. Bij kantoorfuncties omarmen we bijvoorbeeld 'Het Nieuwe Werken', waardoor medewerkers meer flexibiliteit hebben in waar en wanneer ze werken. Op onze kantoorlocaties bieden we ook werkfruit aan, om gezonde voeding te stimuleren. Bovendien moedigen we onze medewerkers aan om deel te nemen aan verschillende verenigingen, zoals Young Evides en de personeelsvereniging, die sociale activiteiten en netwerkmogelijkheden bieden.

Daarnaast organiseren we open trainingen, lunchlezingen en workshops, die niet alleen de professionele ontwikkeling van onze medewerkers bevorderen, maar ook bijdragen aan hun algehele welzijn. Bij Evides zijn we toegewijd aan het creëren van een werkomgeving waarin flexibiliteit en vitaliteit worden omarmd, zodat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen, zowel op het werk als daarbuiten.

© 2024