Werken bij
Collega wijst iets aan bovenop een machine in de fabriek

Management Traineeship

Met een technische hbo- of wo-opleiding kun je bij ons kiezen voor een Management Traineeship. We praten dan over een intensief leertraject van drie jaar, waarin we je meevoeren langs verschillende multidisciplinaire, (inter)nationale projecten.

Stagiaire in fabriek

Spring in het diepe

Als trainee krijg je de unieke kans om de verschillende aspecten van Evides als waterbedrijf te leren kennen en tegelijkertijd je inhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen. Je wordt in het diepe gegooid, waarbij je altijd kunt terugvallen op een interne coach. Ongekend uitdagend dus!

Als trainee krijg je de vrijheid om je eigen opdrachten samen te stellen. Zo krijg je een goed beeld van welke functie het best bij je past.

Intensief leertraject

Een management traineeship bij Evides doorloopt een intensief leertraject gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voor een carrière bij ons. Je volgt verschillende trainingen/cursussen en kan lid worden van het Young Evides netwerk. Bij je werkzaamheden word je begeleid door een persoonlijke coach waarmee je samen bepaalt waar je talenten het beste passen. Tijdens je traineeship kom je niet alleen in contact met andere trainees, ook zal je op verschillende afdelingen werkzaam zijn voor een diversiteit aan projecten. Hierdoor heb je met elke wisseling van project een andere leidinggevende.

2 Evides medewerkers bij een tv scherm

Persoonlijke coach & ontwikkeling

Je houdt je bezig met het uitvoeren van diverse projecten binnen Evides Industriewater of Evides Drinkwater, met eigen taken en verantwoordelijkheden. De projecten zijn gericht op het realiseren van vooraf geformuleerde doelstellingen binnen de verschillende vakdisciplines. Afhankelijk van je ontwikkeling en prestaties krijg je steeds meer verantwoordelijkheid binnen de projecten.

Collega's in gesprek

Young Evides netwerk

Young Evides is een netwerk club binnen ons bedrijf die zich richt op het vergroten van de betrokkenheid bij het bedrijf en de persoonlijke ontwikkeling van jonge medewerkers. Met regelmaat worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen op productielocaties, standswandelingen, informerende presentaties, workshops en andere netwerkbijeenkomsten.

Interesse?

Interesse in een management traineeship bij Evides? Heb je een hbo- of wo-diploma in één van de volgende studierichtingen?

  • Werktuigbouwkunde
  • Procestechnologie
  • Civiele Techniek
  • Chemische Technologie

Stuur dan je CV en motivatiebrief via onderstaande link naar ons toe. 

© 2024