Stages en afstuderen

We hebben vaak mogelijkheden om stage te lopen en/of af te studeren. Dit kan zowel op mbo-, hbo- of universitair niveau zijn. Dagelijks zijn er stagiaires werkzaam op één van de vele locaties in Zeeland of bij de vestigingen in en rond Rotterdam. Dat jij een leerzame stage hebt, staat bij ons voorop.

Wanneer kun je stagelopen of afstuderen bij ons?

  • Als je stageperiode minimaal twee maanden duurt;
  • je enthousiast, leergierig, stressbestendig en klantgericht bent;
  • we een passende plek voor je kunnen vinden.
alt

Ongekend veelzijdig

Stagelopen bij ons heeft veel voordelen. Zo leer je niet alleen hoe een groot bedrijf als Evides werkt, je mag ook meewerken aan een maatschappelijk zeer belangrijk product. We bieden stageplaatsen aan op het gebied van Techniek, Communicatie, Logistiek, Inkoop, IT, Human Resources of Finance & Control.

Lees de brochure

Heb je interesse?

Stuur dan je CV met motivatie naar ons toe als open sollicitatie. Volg je een andere studierichting, maar is het voor jouw studie en persoonlijke ontwikkeling interessant om bij Evides een kijkje te nemen? Ook dan horen we het graag!

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.