Kraanwaterbidons- en bekers voor evenementen

Goed dat u samen met ons het drinken van gezond en duurzaam kraanwater wilt stimuleren.

Elk jaar kiezen wij evenementen binnen ons voorzieningsgebied uit die wij ondersteunen met kraanwaterbidons of -bekers. Wilt u met uw activiteit hiervoor in aanmerking komen? Vraag dan via dit formulier de materialen aan.

Als tegenprestatie vragen wij aan u om Evides en de rol van kraanwater tijdens het evenement te vermelden in de berichtgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een afbeelding met toelichting over kraanwater op uw evenement op uw website, social media, in het magazine of clubblad. Het wordt extra gewaardeerd als u foto’s plaats van het enthousiaste gebruik van de materialen en u ons tagt op Twitter en Facebook.

Heeft u een tijdelijk drinkwaterpunt nodig? Dan kunt u deze tegen betaling aanvragen via een apart formulier.

Om uw aanvraag goed te kunnen beoordelen, zijn alle velden met "*" verplicht om in te vullen.

Aanvraagformulier

Evenement/activiteit

Indien de aanvraag korter dan drie weken van tevoren wordt ingediend, hebben wij te weinig tijd om uw aanvraag goed te behandelen en de materialen tijdig te bezorgen. Uw aanvraag kunnen wij dan helaas niet in behandeling nemen.

Dag
Maand
Jaar

Aanvraag

Geef aan welke materialen u wilt aanvragen en hoeveel. De gekregen materialen deelt u als organisator van het event zelf uit. Vul ‘0’ in bij de materialen die u niet nodig heeft.

Uw gegevens

Bezorging

Wij bezorgen de materialen per post.

Heeft u alle gegevens volledig ingevuld? Dan gaan wij met uw aanvraag aan de slag. U kunt binnen vijf werkdagen onze reactie verwachten. Als wij uw aanvraag goedkeuren, bezorgen wij de materialen enkele werkdagen voor het evenement op het genoemde adres.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.