Kraanwaterbidons of bekertjes voor evenementen

Goed dat u samen met ons het drinken van gezond en duurzaam kraanwater wilt stimuleren!  Elk jaar kiezen wij evenementen binnen ons voorzieningsgebied uit die wij ondersteunen met kraanwaterbidons of bekertjes. Wilt u met uw activiteit hiervoor in aanmerking komen? En vindt uw evenement over 3 weken of later plaats?

Download het aanvraagformulier

Heeft u een tijdelijke drinkwatervoorziening nodig? Dan kunt u bij ons een wateraansluiting aanvragen via een opzetstuk.

Aanvraagformulier sponsormateriaal 2019

Evenement/activiteit

Indien de aanvraag korter dan drie weken van tevoren wordt ingediend, hebben wij te weinig tijd om uw aanvraag goed te behandelen en de materialen tijdig te bezorgen. Uw aanvraag kunnen wij dan helaas niet in behandeling nemen.

Dag
Maand
Jaar

Aanvraag

Geef aan welke materialen u wilt aanvragen en hoeveel. De gekregen materialen deelt u als organisator van het event zelf uit. Vul ‘0’ in bij de materialen die u niet nodig heeft.

Uw gegevens

Bezorging

Wij bezorgen de materialen per post of koerier op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur.

Als tegenprestatie vragen wij aan u om Evides en de rol van kraanwater tijdens het evenement te vermelden in de berichtgeving. Bijvoorbeeld met een foto en tekst over kraanwater op uw evenement, website, social media-kanalen, in het magazine of clubblad. We waarderen het extra als u foto’s plaatst van het enthousiaste gebruik van de materialen en u ons tagt op Twitter en Facebook.

Heeft u alle gegevens volledig ingevuld? Dan gaan wij met uw aanvraag aan de slag. U kunt binnen vijf werkdagen onze reactie verwachten. Als wij uw aanvraag goedkeuren, bezorgen wij de materialen enkele werkdagen voor het evenement op het genoemde adres.


Vanwege technische problemen kunt u op dit moment het formulier alleen invullen in de Webbrowser Google Chrome en niet in Internet Explorer.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.