Hoe gaan we om met COVID-19 (het coronavirus)?

We leveren 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig en schoon drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Hierbij volgen we de RIVM richtlijnen op, met aandacht voor de gezondheid van onze klanten én medewerkers. Op deze pagina leest u meer informatie over ons veilige drinkwater en de dienstverlening van Evides.

Uw drinkwater is goed beschermd

Ons drinkwater is veilig: het is goed beschermd tegen virussen, zoals COVID-19 en vormt geen route voor verdere verspreiding. Door strikte hygiënevoorschriften rond aanleg, werkzaamheden en onderhoud is uw drinkwater beschermd tegen (microbiologische) verontreinigingen.

Lees meer

Vrouw met laptop drinkt water

Onze dienstverlening gaat door

In verband met COVID-19 volgen we de adviezen van het RIVM op om zoveel mogelijk thuis te werken. Hierdoor kan de telefonische wachttijd iets langer zijn dan normaal. Werkzaamheden in bewoonde panden worden op veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd, conform de ingestelde maatregelen.

Lees meer

Kraan doorspoelen

Doorspoeladvies voor gebouwen die tijdelijk leeg staan

Veel basisscholen, kinderopvangen en sportlocaties gaan weer open. We adviseren om de inhoud van de waterleidingen goed door te spoelen voor deze weer worden gebruikt.

Lees meer

Geplande werkzaamheden

Zo werken wij door aan drinkwater

Zeker nu moeten belangrijke voorzieningen blijven draaien en moet alles thuis goed functioneren. Daarom werken ook wij als waterbedrijf zoveel mogelijk door.


Lees meer

Drinkwaterverbruik | Evides Waterbedrijf

Benieuwd naar het huidige waterverbruik?

We werken in Nederland zoveel mogelijk thuis en blijven nog steeds binnen met mooi weer. Bent u benieuwd wat het thuisblijven betekent voor ons waterverbruik?

Lees meer

alt

Samen zorgen we voor veilige drinkwatertappunten

We leveren dagelijks betrouwbaar drinkwater, o.a. via openbare drinkwatertappunten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ook die veilig blijven. Hoe? Door de hendel of draaiknop én de opening goed schoon te houden.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.