Marco Schouten benoemd tot directeur Vitens Evides International

Hoofdkantoor van Evides Industriewater

Op 1 november 2014 wordt Marco Schouten de nieuwe directeur Vitens Evides International (VEI) en Water for Life. Hij volgt daarmee Gerhard van den Top op.

Schouten kwam in 2010 in dienst van VEI waar hij zich onder meer heeft ingezet voor acquisitie en projecten in Zuidelijk Afrika. Sinds mei 2014 is Schouten actief als directeur business development and innovation. In deze functie werkt hij wereldwijd aan acquisitie en portfolio ontwikkeling.

Per 1 november neemt Schouten de taken als directeur VEI en Water for Life over van Van den Top, die vanaf dat moment gaat werken als Dijkgraaf Amstel, Gooi en Vecht. Van den Top is sinds 2009 werkzaam als directeur van VEI.

Sindsdien is VEI flink gegroeid in aantal medewerkers, projecten en uitzendingen. Inmiddels draagt VEI bij aan verbeterde toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor bijna 60 miljoen mensen wereldwijd.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.