Bekijk in vier minuten ons werk

Bekijk in vier minuten ons werk

Evidesmedewerkers zorgen elke dag dat betrouwbaar water bij u thuis uit de kraan komt. Welk werk is verzet om dat te realiseren? Ontdek dat en meer in onze film met jaaroverzicht.

155.000.000.000 liter drinkwater, 3.128 nieuwe aansluitingen en 95% hergebruik van restproducten uit de zuiveringen: enkele cijfers die aangeven waar Evides afgelopen jaar aan heeft gewerkt. Bekijk in 4 minuten ons werk in 2014 op Vimeo.

Online jaarverslag 2014

In het jaarverslag beschrijven wij hoe wij weer hebben gezorgd voor de levering van betrouwbaar water aan onze klanten: 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Zuidwest-Nederland en industrieën in binnen- en buitenland.

In ons online jaarverslag nemen wij u via acht actuele thema’s mee in deze wereld van water: van leidingbeheer in de steeds drukkere ondergrond tot aan onderzoeksprogramma’s voor betrouwbaar drinkwater, ook in 2050. Lees over en bekijk ons hele jaarverslag 2014.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.