Jan Robert Huisman nieuwe manager Evides Industriewater

Waterinstallatie van industrieel bedrijf

Per 1 augustus 2015 treedt ir. Jan Robert Huisman in dienst bij Evides als Manager Evides Industriewater.

Jan Robert Huisman (49) vervult al vele jaren lijn- en general managementfuncties in technisch-industriële omgevingen (o.a. bij DEME, SITA) als laatste als Directeur Business & Product Development bij Bilfinger Industrial Services. Daarvoor werkte hij als projectmanager en procestechnoloog (o.a. bij Esso).

Hij heeft ervaring in het organiseren van publiek-private samenwerkingsverbanden en op de industriële business-to-business markt (ook internationaal).

Evides Industriewater

Evides Industriewater is een dochteronderneming van Evides, de leverancier van drinkwater in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Als toonaangevende leverancier van waterdiensten aan de industrie in de Benelux en Duitsland, is Evides Industriewater verantwoordelijk voor de productie en levering van industriewater, gedemineraliseerd water en landbouwwater.

Daarnaast bezit en beheert Evides Industriewater diverse industriële en huishoudelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties, werkt ze actief aan hergebruikprojecten en participeert ze in onderzoek. Betrouwbaarheid, leveringszekerheid, kwaliteit en maatwerk vormen de kern van de product- en dienstverlening.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.