Nieuwe website voor aanvragen aansluitingen

Graafwerkzaamheden

​Gaat u verbouwen of heeft u nieuwbouwplannen? Vanaf 13 juli kunt u uw aansluitingen aanvragen of laten wijzigen via mijnaansluiting.nl

De nieuwe website vervangt het huidige www.aansluitingen.nl en is een gezamenlijk initiatief van de netbeheerders, waaronder Evides Waterbedrijf. Via deze site kunt u aansluitingen aanvragen of wijzigen voor water, elektriciteit, gas, warmte, televisie, internet en telefoon.

Eén landelijke website, meer dan 25 aanbieders

In elke regio zijn verschillende aanbieders actief voor aansluitingen. Via de postcode ziet u op mijnaansluiting.nl de aanbieders in uw regio en kunt u direct een aansluiting aanvragen of wijzigen. De ingevoerde gegevens worden automatisch verzonden naar de betreffende aanbieder.

De voordelen

  • De nieuwe website voor aansluitingen biedt de aanvrager:
  • een gebruikersvriendelijk aanvraagproces
  • efficiëntere afhandeling van aanvragen
  • meer deelnemende aanbieders

Voor zakelijke aanvragers is het bovendien praktisch dat zij in één keer aansluitingen voor meerdere adressen tegelijk kunnen aanvragen. Ook is het mogelijk om een voorkeursplanning aan te geven voor de werkzaamheden.

Track & trace: 24/7 op de hoogte

Een ander belangrijk voordeel van de nieuwe website is de statusinformatie. Stap voor stap wordt het aanvraagproces weergegeven: van de offerte tot de betaling en de gerealiseerde aansluiting. U kunt op elk moment de voortgang van uw aanvraag online volgen.

13 juli

Vanaf 13 juli kunt u uw aanvragen doen via de nieuwe website. Vanaf vrijdagmiddag 10 juli, 15.00 is het niet meer mogelijk om aanvragen in te dienen via aansluitingen.nl. Deze site blijft nog wel tot 1 oktober 2015 beschikbaar om uw bestaande aanvragen te kunnen inzien.

Verhuizen

Gaat u verhuizen naar een bestaande woning? Dan is deze doorgaans al aangesloten op de watervoorziening. In dit geval kunt u uw verhuizing 24 uur per dag doorgeven via Mijn Evides.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.