200.000 bekers kraanwater voor marathonrenners

Bekers met Evides-logo

De duizenden CO2-neutrale bekers staan klaar voor de Rotterdam Marathon, die op zondag 10 april voor de 36e keer plaatsvindt. Evides Waterbedrijf zorgt er weer voor dat alle lopers voldoende verkoelend en dorstlessend kraanwater ter beschikking hebben.

Bij de drinkwaterposten langs het parcours kunnen sporters hun vochtniveau op peil houden met kraanwater van Evides. Sporten en bewegen zijn onlosmakelijk verbonden met water drinken. Inmiddels is water drinken ook opgenomen in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.

Gezond én duurzaam

Kraanwater wordt duurzaam geproduceerd en geleverd, en dat ook nog eens zonder verpakking. Samen met de Rotterdam Marathon onderstreept Evides Waterbedrijf de gezonde en duurzame eigenschappen. Omdat uitgifte van bidons of flesjes bij de marathon minder veilig is, kiezen we voor CO2-neutrale bekers, die snel na de marathon worden opgeruimd. Meer weten over kraanwater? Bekijk in deze twee minuten film hoe het waterbedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt én zie waarom kraanwater duurzaam is.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.