Basisschool de Hoeksteen start met kraanwater en beweging

Evi staat temidden van een groep kinderen

Wethouder Adriaan Visser gaf vandaag het startsein van het programma Rotterdam Lekker Fit! op basisschool de Hoeksteen. De gemeente zet met het programma in op een gezond gewicht en voldoende beweging bij kinderen en jongeren. Onze mascotte Evi was hierbij aanwezig en deelde aan alle kinderen een bidon uit om kraanwater te drinken.

Kick-off

Tijdens de feestelijke kick-off gaven wij een leerzame gastles over drinkwater. Een Evidesmedewerker vertelde de leerlingen over de waarden van kraanwater: het is gezond, duurzaam en bijzonder. Daarnaast konden de kinderen deelnemen aan verschillende sportclinics van Feyenoord en kregen de ouders een traktatieworkshop. 

Samenwerkingspartner

Evides Waterbedrijf is samenwerkingspartner van JOGG in Rotterdam (Lekker Fit!), Delft,  Dordrecht, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Goeree Overflakkee. Samen zetten wij ons in om gezond drinken en eten én bewegen voor jongeren in de deelnemende gemeenten vanzelfsprekend te maken. Hiervoor bieden we lesmateriaal en gastlessen aan en ondersteunen we verschillende activiteiten om te laten zien dat water bijdraagt aan een gezonde leefstijl.

Gastles of lesmateriaal aanvragen?

Wilt u kraanwater op de basisschool ook onder de aandacht brengen? Wij bieden kosteloos lesmateriaal en gastlessen aan.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.