Duurzaam kraanwatertje tappen

Mensen op Bevrijdingsfestival

Kraanwater is duurzaam, lekker én gezond. Een goede reden om het te drinken tijdens het Nazomerfestival op 28 augustus in Middelburg. Komt u ook? Maak een originele kraanwaterselfie en laat zien dat u voor kraanwater gaat!

Tijdens de Nazomerpicknick en het Nazomerzingen, maar ook andere festivals staat Evides Waterbedrijf met een kraanwatercaravan inclusief sfeervolle waterwand klaar om bezoekers te voorzien van heerlijk kraanwater. Vaak met munt, citroen of ander fruit om het kraanwater nog net die persoonlijke ‘touch’ te geven.

Duurzaam

Kraanwater is een duurzaam product. Met milieuvriendelijke technieken zuiveren we rivier-, grond- en geïnfiltreerd duinwater tot betrouwbaar kraanwater. Het vervoer gaat via ondergrondse leidingen waarna het water fris uit de kraan stroomt. Er is dus geen transport over de weg nodig, heel duurzaam!

Drinkwater wereldwijd via Water for life

Evides zet zijn waterexpertise wereldwijd in, zodat mensen in landen als Ghana, Mozambique of Bangladesh toegang krijgen tot betaalbaar, veilig en duurzaam drinkwater. Via Water for Life kun je helpen met een donatie. Tijdens de Nazomerpicknick gaan collectebussen rond.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.