Een kijkje op Berenplaat in 'Hoeksche Waard Exclusief'

Luchtfoto van zuiveringslocatie Berenplaat in Spijkenisse

Afgelopen week stond in het blad Hoeksche Waard Exclusief een paginagroot artikel over onze productielocatie Berenplaat in Spijkenisse. Wanneer is het bedrijf ontstaan? Hoe wordt het drinkwater gezuiverd?

Wekelijks besteedt het huis-aan-huisblad Hoeksche Waard Exclusief aandacht aan een bedrijf dat van belang is voor de regio. Deze keer was zuiveringslocatie Berenplaat aan de beurt. De Hoeksche Waard krijgt het drinkwater van deze locatie waarvan het terrein is gelegen aan de Oude Maas tegenover Oud-Beijerland.

Volledig artikel

U kunt hier lezen hoe dit in zijn werk gaat op deze productielocatie die 100 miljoen kubieke meter water per jaar produceert. En dit jaar 50 jaar bestaat.

Eerdere berichten

Geïnteresseerden beleven de Biesbosch in het klein

Beleef de Biesbosch

Vlak naast ons spaarbekken Petrusplaat in de Brabantse Biesbosch ligt het Museumeiland. Daar is van alles te ontdekken o...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.