Evi sport mee tijdens Giga Kangoeroedag in Vlaardingen

Evi staat temidden van een groep kinderen

Sporten en water drinken gaan hand in hand. Onze mascotte Evi is vandaag aanwezig bij de sportdag ‘Giga Kangoeroedag’ in Vlaardingen. Alle aanwezige basisschoolkinderen kregen een Evidesbidon om kraanwater te drinken tijdens het sporten.

Spellencircuit en water drinken

Vlaardingen in Beweging organiseert samen met de korfbalvereniging een sportdag op het korfbalveld in Vlaardingen: Giga Kangoeroedag. Zo’n 500 kinderen uit groep 1 en 2 van meerdere basisscholen in Vlaardingen Holy en Vlaardingen Ambacht doen vandaag allerlei korfbal gerelateerde spellen en andere leuke bewegingsactiviteiten. De kinderen starten met een gezamenlijke warming-up in de vorm van een dans met Evi. Daarna doen de kinderen diverse spellen. Evi doet mee met de spelletjes en stimuleert de kinderen ook kraanwater te drinken. Het is de eerste keer dat dit evenement wordt georganiseerd. De kinderen ontvangen naast een leuke diploma ook een uitnodiging voor de daaropvolgende trainingen.

Samenwerkingspartner

Evides Waterbedrijf is samenwerkingspartner van JOGG in Delft, Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen en Hellevoetsluis. Samen zetten we ons in om gezond drinken en eten én bewegen voor jongeren in de deelnemende gemeenten gemeengoed te maken. Hiervoor biedt Evides lesmateriaal aan en ondersteunt ze verschillende activiteiten om te laten zien dat water bijdraagt aan een gezonde leefstijl.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.