Fotowedstrijd ‘Natuur en water op de Brabantse Wal’

Het Moseven op de Brabantse Wal

De natuur en waterhuishouding op de Brabantse Wal zijn uniek. Wilt u dit zelf ontdekken? Trek uw wandelschoenen aan en verken al het moois en leg het vast met een foto.

Hoe doet u mee?

1. Met een fotocamera wandelt u de natuurgebieden in. Blijf wel op de paden.
2. Van de plek die u het meeste aanspreekt, maakt u een foto.
3. De foto kunt u uiterlijk 1 juli delen via Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #brabantsewalwaterennatuur, of mailen naar brabantsewal@brabant.nl. Vergeet niet de locatie te noemen waar de foto is gemaakt.

Heeft u de mooiste foto? Dan maakt u kans op (natuur)prijzen zoals een natuurkalender, vrijkaartjes voor Diergaarde Blijdorp, een zomers pakketje of een van de boeken over de omgeving.  Daarnaast krijgen de beste foto’s een plek in de communicatie over natuurprojecten in het gebied, zoals persberichten en nieuwsbrieven.

Over natuurbeheer op de Brabantse Wal

Op de Brabantse Wal werken negen partners – Provincie Noord-Brabant, Evides Waterbedrijf, Waterschap Brabantse Delta, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, ZLTO, Gemeente Woensdrecht, landgoedeigenaar van De Groote Meer en Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide – aan verschillende initiatieven om de natuurwaarden in het gebied te verhogen. Zij zetten zich in voor een samenhangend beheer om zo voldoende water van de juiste kwaliteit in de natuurgebieden te krijgen en de gewenste natuur zich kan ontwikkelen.

Voorwaarden

• De inzending is digitaal aangeleverd via social media of e-mail.
• De foto is gemaakt op de Brabantse Wal. Het natuurgebied en water zien wij hierop terug en de locatie is  aangegeven. 
• De inzender is ook de maker van de foto.
• Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars worden bekend gemaakt via onderstaande websites en social media van de partners.
• Deelname aan de wedstrijd geeft de bovengenoemde partners toestemming om de foto rechtenvrij te gebruiken in publicaties (website, social media, nieuwsbrieven).

www.brabant.nl | www.brabantsedelta.nl | www.grensparkzk.nl | www.natuurmonumenten.nl | www.woensdrecht.nl

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.